Ottawa Senatorsin GM Pierre Dorion vihjaili keskiviikkona surkeita uutisia joukkueensa loukkaantuneesta luottopelurista.

Dorionin mukaan viimeiseen kolmen kauden aikana vain kahdeksan runkosarjaottelua NHL:ssä pelanneen konkarihyökkääjän Clarke MacArthurin kiekkoura on saattanut tulla päätökseen.

Dorion paljasti TSN Radio 1200 -kanavalla, että aivotärähdyksestä kärsivä MacArthur ei pelaa enää tällä kaudella Senators-paidassa.

NHL-pomo ei ole vielä varma, nähdäänkö viimeiset viisi kautta Senatorsia edustanutta MacArthuria joukkueen kokoonpanossa myöskään ensi kaudella, vaikka 32-vuotiaan hyökkääjän jättimäinen 4,65 miljoonan dollarin vuosipalkan sopimus päättyy vasta kesällä 2019.

– Epäilen vahvasti sitä, että hän liittyisi meidän joukkueemme mukaan. Hän muutti Floridaan, jos en ole aivan väärässä. Sen jälkeen, kun hän ei päässyt läpi lääkärintarkastuksesta… Tiedättekö mitä? Jos hän haluaa tulla takaisin ensi kaudella ja yrittää, me ehdottomasti olemme valmiita miettimään asiaa, Dorion kertoo.

[readmore from=”suomalaiset”]

MacArthur palasi vastoin odotuksia viime keväällä Senatorsin kokoonpanoon ja pelasi pudotuspeleissä hämmästyttävän hyvin. Yli 550 NHL-ottelua urallaan tahkonnut konkari pelasi 19 pudotuspeliottelua tehoin 3+6=9.

– Clarke oli iso osa meidän pudotuspelimenestystä viime kaudella, mutta terveys ja perhe tulevat aina ennen jääkiekkoa. En voisi olla vastuussa siitä, että hyväksyisin hänen pelaamisen, jos lääkärit sanovat hänen reputtaneen tarkistuksen, NHL-pomo vakuuttaa.

MacArthurilla on ollut hurjat neljä aivotärähdystä hänen liityttyä Senatorsiin vuonna 2013. Hänellä oli puolentoista vuoden tauko pelaamisesta, kun hän palasi viime huhtikuussa kaukaloon.