Kun Columbus Blue Jackets kohtasi viime yönä kotikaukalossaan Boston Bruinsin, tarjoili se kotiyleisölle samalla valtaisaa draamaa.

Se nimittäin siirtyi ottelussa jo kertaalleen 3-0-johtoasemaan, kun kamppailu oli ehtinyt vanheta reilu puolet. Bruins oli kuitenkin tästä vahvasti eri mieltä ja se kampasi ottelussa tasoihin, mistä johtuen pelissä edettiin jatkoajalle saakka.

Lopulta kotijoukkue vei hommat nimiinsä voittolaukauskilpailun jälkeen, missä sankariksi nousivat Artemi Panarin sekä Oliver Björkstrand.

Ottelun kenties komein yksittäinen suoritus nähtiin kuitenkin suomalaispelaajan lavasta, kun Blue Jacketsin Markus Nutivaara intoutui heittämään koko kentän mittaisen lättysyötön suoraan Tyler Motten lapaan.

Blue Jackets siirtyi kyseisen maalin myötä 3-0-johtoon, eikä Motte pystynyt pidättelemeään kehuissaan Nutivaaraa kohtaan.

– Se oli yksi parhaista syötöistä, joita olen koskaan vastaanottanut. Haluaisin nähdä tarkan matkan, mitä kiekko kulki ja missä ajassa. Se oli terävä ja täsmällinen. Se oli kova peli, jonka hän suoritti valtavalla itseluottamuksella, Motte kertoi Blue Jacketsin verkkosivuilla.

– Hän ei vain yrittänyt sutaista kiekko mihinkään, vaan hän tiesi kokoajan mitä hän teki. Minä olin onnekas, kun mailani oli jäässä.

Chris Abraham

@CrzyCanucklehed
Motte gets in behind Chara, and sneaks it behind Rask. 3-0 CBJ

streamable.com/0n1m7