Kun Philadelphia Flyers ja Toronto Maple Leafs kohtasivat toisensa viime yön kamppailussa Toronton Air Canada Centerissä, nähtiin kamppailussa eräs todella kyseenalainen hetki.

Suomalaisittain koko tapahtuma oli valitettava, sillä suurimpaan valokeilaan joutui Maple Leafs -hyökkääjä Leo Komarov, eikä missään nimessä hyvällä tavalla.

Komarov nimittäin taklasi todella kyseenalaisesti Flyers-puolustaja Shayne Gostisbeheren kohti laitaa suoraan selästä päin. Kaiken lisäksi Gostisbehere oli tilanteessa laidasta irti.

Flyersin GM:nä toimivan Ron Hextallin mukaan Gostisbehere sai tilanteesta ylävartalovamman, eikä hän palannut ottelussa enää kaukaloon. Flyers voitti kamppailun kuitenkin lukemin 4-2.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=211yznVahtk

Vaikka Komarov ei saanut tilanteesta rangaistusta, alettiin ottelun jälkeen puntaroimaan lähinnä sillä, kuinka pitkän pelikiellon Komarov tulee taklauksestaan saamaan.

Monien yllätykseksi nyt on kuitenkin raportoitu, että Komarovin taklaus ei aiheuta jatkotoimenpiteitä. Suomalaishyökkääjä on uutisesta takuuvarmasti helpottunut, sillä hän ei nähnyt tilanteessa mitään ihmeellistä.

– Ei siinä ollut mitään… Tarkoitan, että se oli ihan normaali tilanne. En minä oikein tiedä, Komarov kertoi kamppailun jälkeen TSN:n Mark Mastersin mukaan.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.