Minnesota Wildin hyökkäys on tällä hetkellä enemmän kuin siipirikkoinen. Sen riveistä ovat nimittäin sivussa Mikael Granlund, Zach Parise, Marcus Foligno, Nino Niederreiter sekä Charlie Coyle.

Tilanne ei näytä seuran kannalta kovinkaan lupaavalta, sillä joukkueella on edessään valtava otteluruuhka. Se tulee nimittäin pelaamaan ensi perjantaista lähtien 42 päivään käsittämättömät 21 ottelua, joten se tarvitsee käyttöönsä kaiken mahdollisen syvyyden.

Suomalaisten kannalta Minnesotasta on kantautunut korviin kuitenkin nyt hyviä uutisia, sillä nivusvammasta kärsivä Granlund on tekemässä paluun kaukaloihin hyvinkin pian. Asiasta kerrottiin paikallislehti Star Tribunessa.

– Mikael Granlund saattaa palata nivusvammansa jäljiltä takaisin kaukaloihin, joka on pitänyt hänet peleistä sivussa 5. lokakuuta lähtien. Ja vaikka Granlund ei tekisikään paluuta vielä perjantaina tai lauantaina, tulee hän mitä luultavimmin palaamaan pian takaisin, Michael Rand kirjoitti.

[readmore from=”suomalaiset”]

Granlundin lisäksi pikaisen paluun on tekemässä myös Marcus Foligno, jonka uskotaan pelaavan jo perjantain ja lauantain välisenä yönä Winnipeg Jetsiä vastaan. Siihen ne hyvät uutiset sitten kuitenkin jäävät.

Charlie Coyle tulee nimittäin olemaan kaukaloista sivussa vielä seuraavat 6-8 viikkoa murtuneen pohjeluun vuoksi. Niederreiterin sairasloma on pienoinen arvoitus, mutta hän ei tule pelaamaan vielä ainakaan tämän kuun aikana, kun Wildilla on jäljellä vielä kuusi kamppailua.

Parisen tilanne on vieläkin kinkkisempi. Supertähti ei ole pelannut Wildin riveissä vielä yhtä ainutta ottelua tämän kauden aikana, ja nyt Pohjois-Amerikasta on kantautunut uutinen, että mies on kokenut viime maanantain harjoituksissa jonkin asteisen takapakin. Hänen paluunsa on siis täydellinen arvoitus, joskaan hetkeen tätä ei ole tapahtumassa.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.