Kun Vegas Golden Knights kohtasi viime yön kotiottelussaan Boston Bruinsin, tarkoitti se paljon muutakin, kuin pelkästään Vadim Shipachyovin NHL-uran ensimmäistä ottelua.

Koska Golden Knightsin ykkösvahtina toimiva Marc-Andre Fleury kärsii tällä hetkellä aivotärähdyksestä, joutui seura turvautumaan sen kakkosvahtina toimivaan Malcolm Subbaniin.

Golden Knights hankki Subbanin riveihinsä waiver-listan kautta 3. lokakuuta. Waiver-listalle hän taasen jouti Boston Bruinsista, joka varasi hänet vuoden 2012 draftin ensimmäisellä kierroksella.

Bostonissa hän kuitenkin hävisi kilpailun kakkosvahdin roolista Anton Khudobinille, joten Bruinsin oli asetettava hänet kyseiselle listalle.

[readmore from=”suomalaiset”]

Viime yönä kun joukkueet kohtasivat toisensa, torjui Subban kamppailussa 21 laukausta ja oli äärimmäisen lähellä nollapeliä. Hän siis lähetti Bruinsin seurajohdolle selvän merkin siitä, että Bostonissa tehtiin hänen kohdallaan suuri virhe.

Tässä kohtaa on tosin todettava, että Bruins oli ottelussa pelillisesti täydellinen vastaantulija, eikä se saanut kamppailussa juuri mitään aikaiseksi.

Siinä missä Subban nautiskeli viime yönä NHL-uransa ensimmäisestä voitosta, iski eräs toinen pelaaja uransa ensimmäisen maalin. Siis vielä jopa Vadim Shipachyovin lisäksi, joka hänkin teki yöllä uransa ensimmäisen osuman taalajäillä.

Hänen lisäkseen myös Alex Tuch onnistui laittamaan kiekon ohi Tuukka Raskin, minkä myötä Vegas siirtyi ottelussa 1-0-johtoon. Tuch oli myös syöttäjänä Shipachyovin maaliin, joten hän nautiskeli Vegas-uransa ensimmäisessä ottelussa kahden tehopisteen iltaa.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.