Vegas Golden Knights on aloittanut kautensa mallikaasti, sillä ennen viime yötä se oli voittanut kauden neljästä ensimmäisestä ottelusta jopa kolme kappaletta. Ainoan tappionsa se kärsi kotonaan Detroit Red Wingsiä vastaan.

Joukkueen voittokulku sai jatko viime yönä, kun se kohtasi kotikaukalossaan Itäisen konferenssin Boston Bruinsin. Heikosti kautensa aloittanut karhulauma oli ottelussa pelillisesti täysi vastaantulija ja se hävisi ottelun lukemin 3-1.

Vegasin ensimmäisestä maalista vastasi hyökkääjä Alex Tuch, jolle yön ottelu oli hänen NHL-uransa seitsemäs. Osuma oli 21-vuotiaan yhdysvaltalaishyökkääjän ensimmäinen taalajäillä.

Ottelussa nähtiin myös eräs odotettu hetki, kun venäläishyökkääjä Vadim Shipachyov teki ensiesiintymisensä Vegasin paidassa.

Venäläistähti teki Vegasin kanssa kesällä kaksivuotisen sopimuksen, joka oli arvoltaan 9 miljoonaa dollaria. Golden Knightsin kimurantin kokoonpanotilanteen vuoksi hänet lähetettiin kuitenkin ennen kauden alkua farmiseura Chicago Wolvesin puolelle.

Mutta heti kun Shipachyov murtautui Vegasin pelaavaan miehistöön, oli jälki sen mukaista. Hän nimittäin vastasi uransa ensimmäisen osuman myötä Vegasin toisesta maalista, joka syntyi ottelun toisessa erässä.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.