NHL etsii jatkuvasti uusia markkinoita ja valtaamattomia alueita, jotta se saisi kasvatettua lajia ja liigaa yhä vain suuremmaksi ja suuremmaksi.

Tässä kritiikkiä kerännyt Gary Bettman onkin onnistunut loistavasti – siis laajentamaan liigaa ja kasvattamaan lajia yhä suuremmaksi. NHL on nimittäin kasvanut hänen aikakautensa aikana 24 joukkueesta 31 seuran sarjaksi.

Viimeisimpänä kiekkokartalle liittyi Vegas Golden Knights, joka aloitti kotipelinsä viime yönä. Las Vegas on kiekkomarkkinana täysin uusi tuttavuus, joskin kaupungissa on pelattu taannoin joitakin alasarjojen pelejä.

Vegasin liittymisen vuoksi NHL:ssä on nyt pariton määrä sarjoja; 16 Idässä ja 15 Lännessä. Tämän vuoksi liigalla onkin mielenkiintoa vielä yhteen laajennusjoukkueeseen, ja tämä laajennusjoukkue saattaa hyvinkin nousta Houstoniin.

Paikallinen NBA-seura Houston Rockets sai nimittäin nyt uuden omistajan, Tilman Fertittan, joka haluaisi omistaa myös NHL-seuran. Hän puhuikin asiasta hyvin avoimesti.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Minä aloittaisin NHL-ottelut täällä jo huomenna, mutta se vaatii kuitenkin enemmän töitä. Rakastaisinko saada Toyota Centeriin lisää tapahtumia ja hallin täyteen 300 kertaa vuodessa, ehdottomasti, Fertitta kertoi CBS Houstonin mukaan.

Fertitta lupaa tehdä kaikkensa, jotta Houstonissa pelattaisiin jossakin vaiheessa NHL-kiekkoa. Kaupungissa ei ole pelattu amattilaisjääkiekkoa sen jälkeen, kun AHL-seura Houston Aeros muutti Iowan osavaltioon.

– Tulemme siis tekemään tämän eteen kaiken tarvittavan, mutta emme mitään typerää. Tulemmeko kuitenkin olemaan aggressiivisia tämän suhteen? Kyllä, koska se on minun luonteeni.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.