Carolina Hurricanes ei ole pelannut pudotuspelikiekkoa viimeiseen kahdeksaan vuoteen. Tähän uskotaan kuitenkin tulevan muutos ensi kaudella, kun seuran jälleenrakennus on edennyt siihen pisteeseen, että joukkue on vihdoin valmis menestymään myös keväällä.

Etenkin seuran puolustajien osasto on todella vakuuttava. Sieltä löytyvät jo tällä hetkellä muun muassa Justin Faulk, Noah Hanifin, Brett Pesce sekä Jaccob Slavin. Lupausten joukossa ovat vielä esimerkiksi Haydn Fleury ja Jake Bean.

Hyökkäyksessä on useampia täsmäaseita, mutta heistä suurimmat on saanut suomalaishyökkääjä Sebastian Aho. Nyt olikin NBC Sportsin Pro Hockey Talkin vuoro kehua suomalaisen tekemistä.

– Vaikka organisaatio ei ole edennyt pudotuspeleihin sitten vuoden 2009, on seuran suhteen paljon innostusta, kun se suuntaa kaudelle 20017-18, sivuston toimittaja Adam Gretz kirjoittaa.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Paljon tästä huomiosta on kohdistettu heidän nuoreen puolustukseensa, joka on toiminut nykyisen jälleenrakennuksen selkärankana. Heillä on myös valtavasti talenttia hyökkäyspäässä, erityisesti 20-vuotiaan hyökkääjän Ahon muodossa.

Seurassa kiekkoilee Ahon lisäksi myös toinen nuori suomalaishyökkääjä, Teuvo Teräväinen. Myöskään hän ei jäänyt Gretzin kirjoituksessa ilman kehuja.

Jeff Skinner on yksi liigan parhaita maalintekijöitä, ja heillä on kiintoisa kokoelma nuoria hyökkääjiä, jotka ovat juuri astumassa uransa parhaaseen vaiheeseen, Aho sekä Teräväinen etunenässä.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.