Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Matt Duchenen nimi on pyörinyt siirtohuhuissa jo kyllästymiseen saakka – itse asiassa yli vuoden päivät – mutta edelleenkään mitään konkreettista ei ole tapahtunut.

Toki keskusteluja on käyty useammankin seuran kanssa ja etenkin Nashville Predatorsin sekä Columbus Blue Jacketsin tiedetään käyneen kesän aikana erittäinkin pitkiä neuvotteluita Avalanchen johtoportaan kanssa.

Itse asiassa Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman kertookin, että Columbus on edelleen ”erittäin, erittäin voimakkaasti mukana”, mitä tulee vaihtoneuvotteluihin (LUE LISÄÄ).

Ongelmana monelle seuralle, aivan kuten osittain myös Columbukselle, on toiminut se, ettei siitä ole ollut täyttämään Avalanchen GM:nä toimivan Joe Sakicin vaatimuksia vaihtokappaleista.

Sen sijaan Anaheim Ducksista saattaisi hyvinkin olla, sillä joukkueen alakerrassa riittää laajuutta ja näin ollen se pystyisi ”ruokkia” denveriläisseuraa Top 4 -puolustajalla.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Calgary ja Anaheim ovat puolestaan olleet välillä kiinnostuneita ja välillä taasen eivät. Mutta nyt, kun Ryan Kesler on loukkaantuneena pitkään poissa, Anaheim on joukkue, joka pystyy tekemään kaupan, Friedman paljastaa.

Mikäli Ducks ja Avalanche päätyisivät vaihtokaupoille, löytäen yhteisymmärryksen, suomalaispuolustaja Sami Vatanen olisi eittämättä liipaisimella. Hänen lähtöään pidettiin nimittäin varmana NHL:n laajennusdraftin alla, mutta lopulta Ducksin johtoporras luovutti Vegasin suuntaan puolustaja Shea Theodoren.

Tällä hetkellä Vatanen on kesällä suoritetun olkapääleikkauksen vuoksi sivussa, mutta toipuminen on edistynyt todella hyvää vauhtia (LUE LISÄÄ), joten tämäkään seikka tuskin muodostuisi esteeksi vaihtokaupan suhteen.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.