Vegas Golden Knights on lyhyestä elinkaarestaan huolimatta noussut jo melkoiseksi väriläiskäksi NHL-kartalla.

Kaikille on jo varmasti tuttua se, miten Vegasissa hoidetaan sosiaalinen media. Toisia seuran kuittailukulttuuri somen puolella ihastuttaa ja toisia vihastuttaa, mutta kaiken ytimessä on se, että asiat tehdään puhtaasti omalla tavalla, ketään nöyristelemättä.

Osittain tästä syystä Golden Knights onkin kaikkien huulilla ja lisäksi joukkue on esiintynyt koko harjoituskauden ennakkoluulottomasti kaukalon puolella, voittaen neljästä ensimmäisestä ottelustaan kolme, maalieron ollessa 20-12. Keskiarvolta VGK:n peleissä onkin tehty kahdeksan maalia, joten viihdettä on tarjoiltu yleisölle jokaisella mahdollisella saralla.

Ja jälleen kerran nevadalaisseura on asialla.

Kaikessa seuran toiminnassa ajatellaan puhtaasti seuran omia faneja, sekä luonnollisesti fanikunnan kasvattamista, ja nyt Golden Knights on päättänyt tehdä huikean eleen faneilleen: jokaisen kausikortin ostaneen henkilön nimi tullaan näkemään osana T-Mobile Arenan jäätä.

x-Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
When we take the ice at @TMobileArena tomorrow, we won't be alone. We'll be joined by our fans.

More: atnhl.com/2fLQCig

Tällä ”kampanjalla” Vegasissa rakennetaan yhtenäisyyttä. Fanien halutaan olevan pysyvästi osa seuraa ja samalle se on viesti jokaiselle seuran kotiareenalla vierailevalle joukkueelle: pelkästään Golden Knights -pelaajien voittaminen ei riitä, vaan vastustajan on kyettävä kaatamaan koko kaupunki.

Toisin sanoen pelaajat tulevat olemaan yhtä faniensa ja koko kaupungin kanssa.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Tämä idea lähti T-Mobile Arenan George Salamilta. Hän ehdotti, että jos haluamme tehdä jotain erityislaatuista jään suhteen, se on toteutettavissa, Golden Knightsin varapresidentti kertoo NHL.com:lle.

– Nyt jäässä on useita tuhansia nimiä.

Golden Knightsille tiistain ja keskiviikon välinen yö, Suomen aikaa, tulee olemaan toistaiseksi seuran historian suurin hetki: joukkue nimittäin luistelee ensimmäistä kertaa kotiareenalleen, kun vastaan asettuu Los Angeles Kings.

Silloin se esiintyy ensimmäistä kertaa faneilleen ja koko jääkiekkoileva maailma saa puolestaan todistaa sitä, millaista menoa Vegasissa on tulevalla kaudella odotettavissa.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.