San Jose Sharksin sometiimi lähti kuittailemaan Vegas Golden Knightsin vastaavalle poppoolle ja kalifornialaisseuran ”tyypit” joutuivat välittömästi katumaan tempaustaan.

Kyseiset joukkueet tulevat ensi kaudella pelaamaan samassa divisioonassa, joten kohtaamisia kaukalon puolella on edessä lukuisia. Kaikesta päätellen tilanne tulee olemaan sama myös somen puolella, sillä Sharks päätti aloittaa ”henkisen pelin” NHL-tulokaan suuntaan.

Sharksin suunnalta lähdettiin kuittailemaan lämpötiloilla, sillä fahrenheiteissa mitattuna kilpailu kuluvan päivän osalta meni hailaumalle 104–102. Toisin sanoen San Josessa lämpötila on 40 astetta, kun se Vegasissa on 38,9.

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
It's not even October yet and we're already up on @GoldenKnights. #bayareaheatwave

Sharks-leiristä twiitattiinkin kuva lämpötiloista ja samaan syssyyn heitettiin kuittaileva kommentti ”Nyt ei ole vielä edes lokakuu ja olemme jo tässä vaiheessa johdossa Golden Knightsia vastaan”.

Se, mitä nevadalaisseuran suunnalta tuli takaisin, oli kuitenkin paljon mehukkaampaa – suoraan sanottuna nerokas veto.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
Because everybody knows how good @SanJoseSharks are at holding leads🙄

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
It's not even October yet and we're already up on @GoldenKnights. #bayareaheatwave

Sharks nimittäin tunnetaan siitä, että se sulaa usein johtaessaan otteluita ja Vegasin suunnalla tähän tartuttiin julmasti kiinni: ”Koska kaikkihan tietävät, miten hyviä olette pitämään johtoasemanne.”

Golden Knightsin sometiimi jatkoi humoristisella linjalla, kun jotkut ihmiset pyysivät heitä poistamaan Sharksille lähettämänsä twiitin.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights

Nikki 🦋

@_nhlsharks
UMMMMM DELETE THIS
but they came at us first!

”Mutta he aloittivat tämän”, kuului lapsenomaista huumoria sisältänyt twiitti.

San Jose Sharks saattoi viedä tämän päiväisen kamppailun lämpötilan osalta, mutta itse tämän taiston vei nimiinsä Vegas Golden Knights puhtaasti 100-0.

Kaukalon puolella tilanne päästään katsastamaan ensimmäistä kertaa 21. syyskuuta, kun joukkueet ottavat mittaa toisistaan Sharksin kotiottelussa, harjoitusottelun muodossa. Ensimmäinen varsinainen runkosarjakohtaaminen nähdään 24. marraskuuta, Vegasin T-Mobile Arenalla.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.