45-vuotiaan Jaromir Jagrin tulevaisuus on ollut yksi kesän ja alkusyksyn kuumimmista puheenaiheista.

Kovin pitkään tshekkilegendan tulevaisuudella ei kuitenkaan tarvitse enää arvuutella, sillä toimittaja Aivis Kalnins paljasti h-hetken lähestyvän.

– Jagrin tulevaisuus ja seura, jossa hän jatkaa uraansa, tiedetään lokakuussa, päivä runkosarjan käynnistymisen jälkeen, Kalnins kirjoittaa.

Toisin sanoen Jagrin agentti on asettanut lokakuun 5. päivän takarajaksi uuden seuran löytymiselle ja mikäli keskustelut NHL:n suuntaan eivät tuota tulosta, tullaan tshekkikonkari näkemään joko hänen omistamassaan Kladnossa tai vaihtoehtoisesti KHL:ssä.

Valinta Kladnon ja KHL:n välillä on äärimmäisen ratkaiseva Jagrin NHL-uran suhteen. Hän on nimittäin itse puhunut tshekkiseurastaan koko ajan paikkana, johon hän jää odottelemaan NHL:ssä tapahtuvia loukkaantumisia ja sitä kautta potentiaalisesti aukeavaa paikkaa, kun taas yksikään KHL-seura tuskin suostuu tällaiseen järjestelyyn.

[readmore from=”jaromir-jagr”]

– Keskustelemme 3-4 seuran kanssa. Mikäli tiedän varmasti, ettei NHL-sopimus toteudu, sitten aion katsella jotain muuta Euroopasta, Jagr itse totesi toimittaja Igor Eronkon haastattelussa.

– KHL on vaihtoehto, koska jos en ole NHL:ssä, haluan olympialaisiin. Haluan yrittää päästä (olympia)joukkueeseen. Ja, jos haluan olympialaisiin, minun on pelattava parhaassa mahdollisessa liigassa ja sitä KHL on.

Tosiasia onkin se, että mikäli Jagr ei tulevalla kaudella enää NHL:ssä pelaa, on hänen uransa taalakaukaloissa väistämättä ohitse.

Tryoutilla Jagria ei tulla missään nimessä näkemään, kuten hän totesi jo eilen julkaisemamme uutisen mukaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.