Florida Panthers on päättänyt karsia harjoitusleirinsä miehistöä, sillä se on lähettänyt osan pelaajista takaisin joko junioriseuroihinsa tai AHL-joukkue Springfield Thunderbirdsin harjoitusleirille.

Junioreihin lähetettävien pelaajien joukossa oli muun muassa suomalaishyökkääjä Aleksi Heponiemi, joka tulee siis kiekkoilemaan myös tulevan kauden ajan Kanadan juniorisarja WHL:ssä pelaavan Swift Current Broncosin riveissä.

[readmore from=”suomalaiset”]

Heponiemi pelasi samaisessa joukkueessa myös viime kaudella, kun hän iski 72 runkosarjaotteluun 28 maalia ja yhteensä 86 tehopistettä. Panthers varasi suomalaisen viime kesän tilaisuuden toisella kierroksella.

Heponiemen lisäksi myös hyökkääjä Jonathan Ang sekä puolustaja Riley Stillman joutuvat palaamaan takaisin junioriseurojensa riveihin.

Tämä tarkoittaa sitä, että Panthersin harjoitusleirillä on nyt yksi suomalainen vähemmän. Harjoitusleirillä teutarointia jatkaa kuitenkin yhä usea suomalainen, joten tämän suhteen ei ole hätää.

Panthersin harjoitusleirillä ovat yhä mukana luonnollisesti Aleksander Barkov sekä Henrik Haapala, Sebastian Repo, Harri Säteri ja Juho Lammikko.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.