Los Angeles Kingsin menestys kaukalossa ei ole ollut hyvää viimeisen parin vuoden aikana, minkä johdosta se päätti antaa kenkää sekä päävalmentajana toimineelle Darryl Sutterille sekä GM Dean Lombardille.

Sutterin potkut olivat täysin hyväksyttävät, sillä seuran menestys kohtalaisen hyvästä kokoonpanosta huolimatta oli viime vuosien aikana todella laihaa. Tämän syyksi voidaan ainakin osittain laittaa Sutterin vanhentunut pelikirja.

Lombardin potkut olivat sen sijaan pienoinen yllätys, sillä Kingsin kokoonpano ei ollut missään nimessä NHL:n pohjasakkaa. Päätös on kuitenkin tehty, eikä kumpikaan miehistä ole enää Kingsin palveluksissa.

Nyt Lombardi on löytänyt kuitenkin itselleen uuden työnantajan, sillä hän aloittaa ensi kaudella uudessa roolissa Philadelphia Flyersissa. USA TODAY:n kiekkotoimittaja Dave Isaac kertoo kuitenkin Twitter-tilillään, että Lombardilla ei ole ainakaan vielä tässä vaiheessa varsinaista titteliä.

Seuran nykyinen GM Ron Hextall on nimittäin paljastanut, että Lombardi ”tulee työskentelmään joissakin projekteissa”. Hextall kertoi kuitenkin samalla, että Kingsin ex-GM ei ole Flyersin uusi kykyjenetsijä.

Dave Isaac

@davegisaac
Dean Lombardi appears not to have a title with the Flyers. “Will work on some projects” Hextall said. Not a scout, though.

Kyseessä on samalla todellinen yhteenpaluu, sillä Hextall ja Lombardi ovat työskennelleet myös aiemmin yhdessä. Nimittäin ennen kuin Hextall siirtyi Flyersin GM:ksi työskenteli hän Lombardin oikeana kätenä Kingsin organisaatiossa.

Parivaljakko on työskennellyt aiemmin yhdessä myös Flyersin palkkalistoilla. Viimeksi näin tapahtui kaudella 2005-06, kun Lombardi oli seuran kykyjenetsijä ja Hextall pelaajien henkilökunnan johtaja.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.