USA Today haastatteli peräti 31:a NHL-pelaajaa useiden eri ajankohtaisten asioiden tiimoilta.

Yksi kaikkein mielenkiintoisimmista kysymyksistä liittyi NHL:n seuraavaan laajennusseuraan. Maailman kovin kiekkoliiga levittäytyi jo Vegasiin, kun Golden Knights lisättiin NHL-kartalle, eikä laajentumisen uskota loppuvan tähän.

Sen sijaan NHL:n uskotaankin lisäävän uuden laajennusseuran liigaan jo aivan lähitulevaisuudessa, sillä sarja on edelleen epätasapainossa, kun Itäisessä konferenssissa joukkueita on 16 ja Läntisessä konferenssissa 15 Vegasin mukaantulon myötä.

Mikäli NHL:n toimistoväki lähtisi kysymään pelaajiensa mielipidettä seuraavasta laajennuskaupungista, tulisi Kanada saamaan ainakin 31 pelaajan otannan perusteella uuden, tai itse asiassa uusvanhan, NHL-kaupungin.

Haastatelluista pelaajista peräti 21 haluaisi seuraavan laajennusseuran Quebec Cityyn. Quebecissa pelasi aiemmin NHL-seura Nordiques, joka muutti vuonna 1995 Coloradoon (Avalanche).

Toiseksi eniten ääniä sai Seattle, joka puolestaan sijaitsee Yhdysvaltain luoteisosissa. Tarkalleen ottaen Seattle, jota pidettiin pitkään varteenotettavimpana kaupunkina uudelle NHL-seuralle, Vegasin sijaan, sai yhdeksän ääntä ja yksi jäljelle jäänyt ääni meni Houstonille.

NHL on laajentunut 2000-luvun aikana Vegasin lisäksi Columbukseen (Blue Jackets) ja Minnesotaan (Wild).

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.