Tulevasta NHL-kaudesta on tulossa mielenkiintoinen vaihdettavien pelaajien suhteen, sillä tällä hetkellä huhuissa liikkuu toinen toistaa suurempia nimiä, jotka tulevat vaihtamaan osoitetta tulevan kauden aikana, kenties jo ennen sitä.

Listassa on mukana luonnollisesti myös Matt Duchene, mutta tämä tuskin yllättää ketään. Kanadalaishyökkääjän lisäksi listalle, joka on siis alunperin siirtohuhuihin erikoistuneen My NHL Trade Rumoursin käsialaa, mahtuivat myös kahdeksan eri nimeä. Tai no, kahdeksan eri kohdetta. Lue lista alta, niin ymmärrät paremmin.

NHL:n todennäköisimmät treidit ja pelaajien uudet osoitteet:

Matt Duchene, Colorado Avalanche

No tätä tuskin tarvinnee avata sen enempää. On odotellut vaihtokauppaa kohta jo vuodenpäivät, eikä mitään ole tapahtunut.

Harkitsee tällä hetkellä jopa sitä, että ei osallistuisi lainkaan seuran harjoitusleirille. Tilanne on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan todella paha, ja vaihtokauppa on aivan oven takana.

Todennäköisimmät osoitteet: Columbus Blue Jackets, New York Islanders, Montreal Canadiens, Boston Boston, Nashville Predators, Pittsburgh Penguins

James van Riemsdyk, Toronto Maple Leafs

James van Riemsdykin tilanne Torontossa on hiukan tukala, sillä Maple Leafsin uusi nuori aalto on ajamassa pahasti hänen ohitseen. Rooli ei ole enää sama kuin menneinä vuosina, minkä vuoksi Maple Leafsin kannattaisi kaupata hänet toisaalle.

Maple Leafs tarvitsisi kaiken lisäksi puolustukseensa apuja, joten van Riemsdykin uskotaan olevan se pelaaja, joka auttaa seuraa pulassa. Hyökkääjän sopimus on katkolla tähän kauteen, joten hänestä tulee vielä loistava vuokra-pelaaja jollekin seuralle.

Todennäköisimmät osoitteet: Carolina Hurricanes, Calgary Flames, Florida Panthers, Columbus Blue Jackets, Anaheim Ducks

Jonathan Marchessault/James Neal, Vegas Golden Knights

Vaikka Golden Knights sai laajennusvarauksesta haltuunsa kohtalaisen hyvän NHL-joukkueen, on se vielä kaukana siitä pisteestä, että se pääsisi taistelemaan Stanley Cupin mestaruudesta.

Sen onkin oltava tämän suhteen maltillinen ja rakennettava tulevaisuuden menestys nuoren potentiaalin varaan. Tässä kohtaa kuviin astuvatkin juuri Marchessault sekä Neal.

On nimittäin erittäin epätodennäköistä, että Golden Knights tekisi kummallekin hyökkääjälle jatkopahvit. Molempien sopimukset ovat nimittäin katkolla tähän kauteen, minkä jälkeen molemmista tulee rajoittamattomia vapaita agentteja.

Seuran uskotaankin kauppaavan jompi kumpi pelaaja toisaalle jo ensi kauden aikana, saaden vaihdossa muun muassa varausvuoroja.

Todennäköisimmät osoitteet: Pittsburgh Penguins, Calgary Flames, Carolina Hurricanes, Montreal Canadiens, New York Islanders, Boston Bruins

Thomas Vanek, Vancouver Canucks

Vanek todisti viime kaudella Detroit Red Wingsin riveissä, että hän on yhä edelleen erinomainen hyökkäyspään pelaajaa, mikäli hänelle löydetään vain oikea rooli.

Tulee auttamaan heikon seuran ylivoimapeliä, mutta koska ennen siirtotakarajaa on jo selvää, että Canucks ei mitä luultavimmin tule pelaamaan pudotuspeleissä, tulee Canucks treidaamaan hänet varausvuoroja vastaan.

Tämän simppelimmäksi hommat ei voisi enää mennä.

Todennäköisimmät osoitteet: NY Islanders, Ottawa Senators, Montreal Montreal, Buffalo Sabres

Jason Demers, Florida Panthers

Demers oltiin jo aiemmin kauppaamassa Canucksiin, mutta koska hänen sopimuksessaan on vaihtokaupat estävä pykälä, ei treidi käynyt koskaan toteen.

Puolustajan kauppaaminen toisaalle vaatii kuitenkin sen, että hän saa alleen hyvän kauden, sillä hänen sopimustaan on jäljellä vielä neljän kauden ajan, minkä lisäksi hänen cap hitinsä on 4,5 miljoonaa dollaria.

Todennäköisimmät osoitteet: Colorado Avalanche, Detroit Red Wings, Montreal Canadiens, New Jersey Devils, Dallas Stars

Jacob Trouba, Winnipeg Jets

Listan kenties suurin yllättäjä on Winnipeg Jetsin nuori puolustaja Trouba, josta on povattu seuran tulevaisuuden uutta alakerran johtajaa.

Ongelmaksi kuitenkin muodostuu hänen halukkuutensa pelata Jetsin riveissä, sillä vielä ennen viime kauden alkua Trouba pyysi siirtoa toisaalle. Hän allekirjoitti lopulta seuran kanssa kaksivuotisen jatkopahvin, mutta onko hän halukas jatkamaan seuran riveissä vielä tulevankin kauden jälkeen?

Ja mistäs sitä tietää, kenties hän on viihtynyt preerialla nyt paremmin, kun seuran kokoonpano on täynnä tulevaisuuden potentiaalia ja tähtivoimaa.

Todennäköisimmät osoitteet: Toronto Maple Leafs, Montreal Canadiens, Detroit Red Wings, New Jersey Devils, Dallas Stars, Vancouver Canucks

Carolina Hurricanesin yksi puolustaja

Kuten jo alussa lupailtiin, saattaa homma mennä jossakin vaiheessa hiukan hankalaksi, ja sen vuoro on juuri nyt.

Nimittäin Hurricanesin uskotaan kauppaavan jokin puolustajistaan toisaalle siinä toivossa, että se pystyisi vahvistamaan kapeaa hyökkäysosastoaan.

Todellisuudessa vaihtoehtoja on tässä tapauksessa monia, mutta kuitenkin on muistettava, että vain yksi puolustaja joutuu vaihtokaupan uhriksi. Turvassa treidiltä ovat mitä luultavimmin Justin Faulk, Brett Pesce sekä Jaccob Slavin. Kenties myös Noah Hanifin.

Se tarkoittaa sitä, että kaupattava kohde on kenties joko Klas Dahlbeckin tai Trevor van Riemsdyk.

Todennäköisimmät osoitteet: Toronto Maple Leafs, Colorado Avalanche, Winnipeg Jets, Dallas Stars, Boston Bruins, Montreal Canadiens

John Tavares, New York Islanders

Tavares on listan eittämättä suurin nimi, mutta samalla myös pelaaja, jonka vaihtokauppa on kaikista epätodennäköisin. Se ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita sitä, että se olisi jollakin tasolla mahdoton yhtälö.

Tavares ja Islanders ovat jo keskustelleet uudesta jatkosopimuksesta, joka tulisi siis astumaan voimaan ensi kaudesta lähtien, mutta huhujen mukaan minkäänlaisista summista ei ole ollut vielä puhetta.

Tämä johtuu siitä, että Tavares haluaa ensiksi nähdä, mikä on seuran kohtalo sen uuden kotiareenan suhteen. Hän haluaa jatkaa seurassa vain siinä tapauksessa, että sen tulevaisuus on selvillä – siis käytännössä sillä tavoin, että missä se tulee ensi kaudesta lähtien pelaamaan.

Mitä pidemmälle jatkosopimuksen synty kuitenkin venyy, sitä todennäköisemmäksi vaihtokauppa kuitenkin muuttuu. Islanders tuskin haluaa luopua Tavaresista ilman minkäänlaista korvausta.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.