New York Islanders tulee olemaan pian ilman kotia, sillä sen nykyinen kotiareena, Barclays Center, on jo ehtinyt ilmoittamaan, että se ei aio jatkaa vuokrasopimusta enää ensi kauden jälkeen.

Alunperin osapuolet solmivat jopa 25 vuoden mittaisen vuokrasopimuksen, mutta molemmilla on oikeus purkaa se ensi kauden päätteeksi. Tällä hetkellä todella vaikuttaisi siltä, että Islanders on jäämässä ilman kotia tulevan sesongin jälkeen.

Islanders onkin uuden kotiareenan kanssa pienoisessa pulassa, mutta sillä on kuitenkin olemassa vaihtoehtoja. Ensimmäinen näistä on oma kotihalli New Yorkin metroalueella sijaitsevaan Belmont Parkiin, josta seura antaa lisätietoja lähitulevaisuudessa.

Julkisuudessa on myös väläytelty paluuta seuran entiseen kotiin, Nassau Memorial Veterans Coliseumiin, missä seura pelasi vuodet 1972-2015. Areena on kokenut tämän jälkeen valtaisan remontin, mutta se ei tästäkään huolimatta ole vaihtoehto numero yksi, saatika edes varteenotettava vaihtoehto.

Viimeisimpänä asiaan on puuttunut NHL:n komissaari Gary Bettman, joka ei pidä Islandersin ”kotiinpaluusta” laisinkaan.

– En näe Nassau Coliseumia mahdollisena ratkaisuna, Bettman kertoi eilisessä lehdistötilaisuudessa The Scoren mukaan, jossa julkistettiin tulevan vuoden Winter Classic -ottelu.

– Loppuviimein, halusi Islanders harkita sitä vaihtoehtoa tai ei, teidän pitää kysyä sitä heiltä. Minun mututuntuma on kuitenkin se, että se ei ole mahdollinen vaihtoehto.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.