Hirmumyrsky, toisin sanoen hurrikaani Irma, lähestyy kovaa vauhtia Floridaa. Irma on viitosluokan hurrikaani, mistä syystä Floridan Key Westistä on jouduttu on evakuoimaan jopa turisteja turvaan.

Seuraavaksi ovat vuorossa osavaltion jääkiekkoilijat, sillä Panthers on lähettämässä yksityiskonetta kohti Massachussetsin osavaltiota ja Springfieldin kaupunkia. Seuran AHL-joukkue pelaa kyseisellä paikkakunnalla, missä Panthersin on tarkoitus aloittaa vuosittainen harjoitusleirinsä.

– Meillä on tilat Springfieldissä ja me voimme aloittaa tarvittaessa harjoitusleirin siellä. Me toivomme, että meidän ei tarvitse olla siellä kuin muutama päivä ja ottaa sen jälkeen lento takaisin kotiin. Me emme kuitenkaan tiedä mitä tulee tapahtumaan, emmekä sitä, miten suurta vahinkoa se tulee tekemään. Panthersin toimitusjohtaja Matthew Caldwell kertoi Miami Heraldille.

Tällä hetkellä seuran yksityiskoneeseen ovat hyppäämässä pelaajista ainakin Aleksander Barkov, Vincent Trochek, Roberto Luongo sekä Derek MacKenzie. Mukaan tulevat luonnollisesti myös pelaajien ja seuran henkilökunnan perheet.

Sen sijaan puolustaja Keith Yandle on matkaamassa Springfieldiin omalla yksityiskoneellaan, mutta tärkeintä tässäkin tapauksessa on se, että hän pääsee myrskyä karkuun.

Irma-hurrikaanin on määrä saapua Floridaan sunnuntaina iltapäivällä paikallista aikaa. Se on ehtinyt jo tekemään tuhojaan Texasin Houstonissa, missä noin 300 000 kotitaloutta jäi ilman sähköjä ja kuolonuhreja oli kymmeniä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.