Ei ole kauaakaan, kun suomalainen megatähti Patrik Laine valittiin SB Nationin listauksessa koko NHL:n neljänneksi parhaaksi pelaajaksi. Aivan kaikki eivät kuitenkaan olleet listauksessa mukana, sillä sivusto valitsi 25 parasta pelaajaa, jotka ovat alle 25-vuotiaita.

Suomalaisnuorukaisen edelle ennättivät kuitenkin vielä Auston Matthews, Nikita Kucherov sekä monien mielestä maailman paras pelaaja, Connor McDavid.

Nyt samaisen sivuston yksi kiekkoblogeista, Arctic Ice Hockey, joka siis keskittyy juuri Winnipeg Jetsiin, on tehnyt omilla sivuillaan listauksen NHL-seuran parhaista alle 25-vuotiaista pelaajista.

Tällä kertaa Laine nousi yhden sijan ylöspäin, mutta hänen edelleen ennättivät kuitenkin Jacob Trouba sekä Mark Scheifele. Listauksia voidaan pitää sikäli huvittavina, sillä molemmat pelaajat löytyivät SB Nationin alkuperäisestä listauksesta Laineen takaa.

Scheifele oli SB Nationin listauksessa kuudentena ja Trouba ei edes mahtunut NHL:n 25 parhaan pelaajan joukkoon.

Jokaisella on kuitenkin omat mielipiteensä, ja tällä kertaa Jetsiin keskittyvä kiekkoblogi päätti uhmata emosivustonsa näkemystä. Kenties syynä tähän on se, että kumpikin Laineen ylempää löytyvistä pelaajista on suomalaista monipuolisempia pelaajia.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.