Sekä Jaromir Jagr että Jarome Iginla on yhdistetty kesän aikana Calgary Flamesiin ja heistä etenkin jälkimmäisen nimi on noussut viime aikoina esille.

Kun Iginla yhdistettiin ensimmäisen kerran albertalaisseuraan, olivat Flames-fanit satavarmasti mielissään. Tokikaan kyseessä ei ole se sama maalitykki, joka seurasta lähti vuonna 2013, mutta hän on todellinen Flames-legenda.

Ja sitten on Jagr. Kaikki haluavat nähdä hänet oman seuransa väreissä, oli sitten oma mielipide hänestä nykyään pelaajana mikä tahansa.

Vaan saatetaanko jompikumpi, tai kukaties molemmat, oikeasti nähdä ensi kaudella liekkipaitaisessa miehistössä?

– En oikein tiedä, mistä tämä kaikki puhe oikein tulee – me emme ole missään vaiheessa antaneet lausuntoa, että me tutkimme mahdollisuutta ja niin edelleen, Flamesin GM:nä toimiva Brad Treliving avaa Calgary Heraldille.

Hänen kommenteistaan voisi nopeasti päätellä, että Jagr ja/tai Iginla eivät ole saapumassa seuran miehistöön, mutta toisaalta tässä tullaan yhteen oleelliseen puutteeseen, mitä tulee Trelivingin lausuntoon: Hän ei sanonut ei ja se on urheilumaailmassa iso juttu. Hän olisi nimittäin voinut suoraan paaluttaa ”emme ole kiinnostuneita”.

Treliving pyrki olemaan myös selkeästi kryptinen kommenttiensa kanssa, mikä monesti lisää vain lisää bensaa liekkeihin.

– Lähdemmekö harjoitusleirille tällä miehistöllä? Paljon mahdollista. Tutkimmeko tällä hetkellä muutamia vaihtoehtoja ja saatammeko tehdä lisäkiinnityksiä ennen harjoitusleirin alkua? Kyllä. Onko se satavarmaa? Ei.

Sen sijaan 21-vuotiaan Sam Bennettin, joka on edelleen ilman jatkosopimusta, suhteen hän ei ollut tippaakaan kryptinen.

– Me tulemme saamaan hänen allekirjoituksensa. Jokainen sopimus on uniikki ja se vie oman aikansa. Me teemme töitä sen eteen ja tiedämme, että Sam tulee olemaan hyvä pelaaja tässä organisaatiossa ja pitkän aikaa.

– Hän kasvaa pelaajana ja tiedän, että hänellä on takanaan hyvä kesä. Me siis jatkamme takomista sen suhteen.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.