SB Nation -sivuston alla toimiva Secon City Hockey -osio on järjestänyt niin sanotun GIF-turnauksen, jossa haetaan Chicago Blackhawksin osalta NHL-kauden 2016-17 parasta videopätkää.

Turnauksessa on nyt edetty semifinaalivaiheeseen ja toisessa näistä välieräotteluista kohtaavat joukkueen supertähti Patrick Kane sekä seuran ykköskierroksen varaus vuodelta 2014, Nick Schmaltz.

Välieriin selviytyneen Kanen video on kertakaikkisen upeaa katseltavaa, kuten kaikki varmasti tämän pätkän nähneet tietävät, sillä hän kykenee maalintekoon, vaikka hän on kokonaisuudessaan ilmassa – kyllä, ainoakaan ruumiinosa ei sillä nimenomaisella hetkellä osu jäähän – kas näin:

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
??????????!

Schmaltz puolestaan oli kuin Bambi kaukalossa, kun hänen luistimestaan jäi terä niin sanotusti matkan varrelle ja hän yritti taistella itsensä Blackhawksin vaihtopenkille.

Lopulta Blackhawks-nuorukainen sai apua Artemi Panarinilta, mutta enää tuota apua ei ole tarjolla, sillä illinoislaisseura kauppasi hänet Columbus Blue Jacketsiin.

Cristiano Simonetta

@CMS_74_
Nick Schmaltz loses a skate blade, Panarin helps him off the ice. #Blackhawks

Mikäli haluat osallistua turnaukseen, pääset tekemään sen TÄÄLTÄ. Mutta mitä olet mieltä – kummanko tulisi edetä loppuhuipentumaan, eli finaaliin? Kerro se Facebook-kommenttikenttäämme.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.