Amputaation läpikäyneelle Craig Cunninghamille uskomaton kunnianosoitus – pelinumero jäädytetään!

© Kuva: Getty Images

AHL-seura Tucson Roadrunnersia viime kaudella edustanut Craig Cunningham koki viime marraskuussa kauhunhetkiä, kun hän romahti jään pintaan ennen ottelun alkua.

Hänelle jouduttiin antamaan ensiapua välittömästi kentän pinnalla, ja sen jälkeen matka jatkui kohti paikallista sairaalaa.

Cunninghamilla todettiin akuutti sydämenpysähdys, ja tästä alkoi pitkä toipumisjakso. Tilanne meni lopulta siihen pisteeseen, että lääkäreiden täytyi amputoida osa hänen vasemmasta jalastaan, mikä luonnollisesti tarkoitti jääkiekkouran loppumista.

Nyt Roadrunners on päättänyt kunnioittaa Cunninghamia jäädyttämällä hänen pelinumeronsa. Joukkueen digitaalisten operaatioiden johtaja Alexander Kinkopf kertoi asiasta Twitter-tilillään.

Kanadalaishyökkääjä ei ole antanut amputaation vaivata elämäänsä – hän inspiroi koko jääkiekkoa seuraavaa maailmaa palaamalla jäälle vain noin viisi kuukautta tapahtuneen jälkeen.

Roadrunners on Arizona Coyotesin farmiseura, eikä organisaatio halunnut Cunninghamin uran jääkiekkoilun parissa loppuvan kokonaan – hän nimittäin solmi kaksivuotisen sopimuksen seuran kykyjenetsijänä.

Ei ole epäilystäkään, etteikö Cunninghamin tarina tulisi pysymään Coyotesin organisaation sydämissä pitkän aikaa, mutta nyt 26-vuotias voi olla varma, että hän tulee pysymään palana organisaation historiaa ikuisesti.

NHL  FREE  AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!