Boston Bruins selvitti menneellä kaudella tiensä pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen. Ensi kaudella Bruins odottaa pääsevänsä vielä ensimmäistä pudotuspelikierrostakin pidemmälle.

NHL.com listasi kolme kysymysmerkkiä Bruinsin pudotuspelihaaveista.

Saako Tuukka Rask levätä?

Bruins halusi lepuuttaa Raskia enemmän viime kaudella, mutta loukkaantumiset ja luotettavan varamaalivahdin epäonnistunut etsintä pakottivat suomalaisen urakoimaan 65 ottelua.

Varamaalivahti Anton Khudobin pelasi voitti viimeisestä seitsemästä ottelustaan 6 ja Bruins toivookin, että hänestä olisi antamaan Raskille mahdollisuuden levätä.

Prospektiosastolta Malcolm Subban ja Zane McIntyre tulevat taistelemaan varamaalivahdin tontista Khudobinin kanssa.

Kuka pelaa David Krejcin kanssa?

Bruins omaa yhden koko NHL:n parhaista kahden suunnan hyökkääjä-duoista Brad Marchandista ja Patrice Bergeronista. Heidän ykkösketjunsa on huippuvaarallinen huolimatta siitä, kuka heidän vierellään on kolmantena nimenä.

Kakkosketjuun Bruins on sen sijaan yrittänyt etsiä laitahyökkääjää tshekkisentteri David Krejcin kaveriksi. Viime kaudella todellisen läpimurtonsa tehnyt David Pastrak pelasi Marchandin ja Bergeronin kanssa, mutta hän saattaisi pärjätä myös maamiehensä laidalla.

Nuorista pelaajista Frank Vatrano, Anders Björk ja Danton Heinen saattaisivat olla myös potentiaalisia nimiä kyseiselle tontille.

Onko prospekteista ottamaan isoa roolia?

Puolustaja Charlie McAvoyn debytointi pudotuspeleissä oli vakuuttavaa katsottavaa, ja hän pelasikin itsensä jo 19-vuotiaana Bruinsin top-4-pakistoon. Hänen täytyy olla valmis, sillä joukkueen puolustusta ei ole syvyydellä pilattu. Brandon Carlolla on edessään toinen NHL-kausi, eikä hänellä ole varaa epäonnistua.

Hyökkäysosastolta Zach Senyshynin, Peter Cehlarikin ja Jake DeBruskin odotetaan taistelevan parista vapaasta rosteripaikasta.

NHL  FREE  AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.