Colorado Avalanchen mennyt kausi meni täysin penkin alle, sillä pisteiden valossa se pelasi NHL:n palkkakatto-aikakauden surkeimman sesongin.

Tästä johtuen käytännössä kaikki seuran pelaajat olivat yhdessä vaiheessa myynnissä, mutta mitään sen suurempia liikkeitä GM:nä toimiva Joe Sakic ei suorittanut. Muun muassa Matt Duchenen lähdöllä ollaan spekuloitu koko lopputalvi, kevät ja kesä, mutta tästäkin huolimatta kanadalaishyökkääjä on yhä Avalanchen palkkalistoilla.

Käytännössä ainoastaan Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen sekä huippulupaava Tyson Jost ovat Avalanchen koskemattomat pelaajat. Näin ainakin GM Sakic on aiemmin ehtinyt kertomaan.

Samaa voitaneen mitä ilmeisimmin sanoa myös puolustaja Nikita Zadorovista, sillä seura on työstämässä nuorukaisen kanssa uutta sopimusta.

22-vuotiaan venäläispuolustajan tulokaspahvi tuli umpeen viime kauden päätteeksi, joten tällä hetkellä hän on rajoitettu vapaa agentti.

Sopimusneuvottelut ovat kuitenkin venyneet koko kesän mittaisiksi, mutta tästäkin huolimatta Avalanchen ja venäläisen uskotaan pääsevän ajan mittaan uuteen jatkosopimukseen. Tästä antoi ainakin varmoja kommentteja tilannetta läheltä seurannut lähde.

– Luottakaa minuun, he tulevat pääsemään sopimukseen. Voitte olla tästä varmoja, lähde kertoi BSN Denverin mukaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.