Boston Bruinsin sentteriosasto on kaukana heikosta, sillä joukkueen keskikaistalta löytyvät muun muassa Patrice Bergeronin ja David Krejcin kaltaiset nimet.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö sitä olisi varaa vahvistaa, sillä myös sentterinä pelannut Ryan Spooner kykenee viilettämään myös laiturin tontilla.

Nyt CSNNE:n Joe Haggerty, joka tunnetaan myös Bruinsin ”hovitoimittajana”, on nostanut esiin mahdollisen skenaarion, jossa Colorado Avalanchen tähtipelaaja Matt Duchenea viedään Massachusettsin osavaltioon.

Koko spekulaatio sai alkunsa siitä, kun Bruinsin uskotaan liikuttavan vielä ennen kauden alkua jotakin puolustajaansa toisaalle. Tässä vaiheessa keskusteluihin on noussut isokokoinen Brandon Carlo (196 cm, 92 kg), joka kiekkoili tulokaskaudellaan täydet 82 runkosarjakamppailua, pelaten keskiarvolta hiukan vajaat 21 minuuttia ottelua kohden.

Avalanchen tiedetään hakevan Duchenesta vastineeksi kovan luokan nuorta puolustajaa, millainen Carlo juuri onkin. Hän todisti tasonsa NHL-kaukaloissa heti tulokaskaudellaan, minkä lisäksi hän on vasta 20-vuotias.

Se on kuitenkin selvää, että pelkkä Carlo ei yksinään riitä. Kaupan kylkiäisiksi on nimittäin lykättävä vielä vähintään ykköskierroksen varausvuoro.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.