Edmonton Oilers on saattanut viimeisen reippaan vuoden aikana luopua useista kärkipäässä varaamistaan pelaajista, mutta ystävyyteen sillä ei ole ollut minkäänlaista vaikutusta.

Kuluvana viikonloppuna nähtiin upea jälleentapaminen, joka saattoi olla suloisenkatkeraa Oilers-faneille. Yhdessä olivat nimittäin albertalaisseuran nykyiset tähdet Connor McDavid ja Ryan Nugent-Hopkins sekä muihin maisemiin kaupatut Taylor Hall ja Jordan Eberle.

Nelikosta Hall kaupattiin hieman reipas vuosi sitten New Jersey Devilsiin ja Eberle puolestaan tänä kesänä New York Islandersiin.

Kyseessä olivat nelikosta Eberlen häät, joihin hän oli siis kutsunut useita Oilersin entisiä ja nykyisiä ”nuoria pyssyjä”.

Kun niin sanotut viralliset osuudet olivat ohitse, nähtiin häiden esiintymislavalla melkoista tähtiloistoa, kun kyseiset kaverukset johtivat yhteislaulutuokiota ja kiskaisivat kurkunperukoilta kappaleen Wagon Wheel.

Välttämättä kauniiksi suoritusta ei voi sanoa, mutta äänekkääksi? Ehdottomasti.

Name your fav oiler/former oiler slash karaoke party. #becomingmrseberle

Henkilön Dean Van De Walle (@dvandewalle) jakama julkaisu

Illan kohokohta Hallin osalta nähtiin – nyt siis puhutaan vitsikkäästi – kun muut häävieraat vaikuttivat jo lähteneen. Hän nimittäin otti mailan käteen ja pääsi takaisin McDavidin – entisen tutkaparinsa ja ehkä jopa maailman parhaan pelaajan – rinnalle.

That time Connor Mcdavid took shots on Taylor Hall. #becomingmrseberle

Henkilön Dean Van De Walle (@dvandewalle) jakama julkaisu

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.