Montreal Canadiens väsäsi vastoin monia odotuksia jatkosopimuksen nuoren yhdysvaltalaishyökkääjä Alex Galchenyukin kanssa. Osapuolet pääsivät nimittäin sopuun kolmivuotisesta jatkosta, joka on kokonaisarvoltaan 14,7 miljoonaa dollaria.

Galchenyuk nauttii siis tulevaisuudessa 4,9 miljoonan dollarin vuosituloja, mikä on jopa NHL-tasolla erinomainen lukema. Nuorukaisen lähdöllä huhuiltiin etenkin siitä syystä, että hän ei ole ollut viime vuosina valmennuksen suurimmassa suosiossa.

Vaikka osapuolet pääsivätkin jatkosta sopuun, ei se näemmä ole hiljentänyt kaikkia huhuja ja spekulaatioita. Nimittäin hockeybuzz.com:n toimittaja ”Eklund” kirjoittaa sivuilla Winnipeg Jetsin olevan kiinnostunut yhdysvaltalaishyökkääjän palveluksista.

– Jetsillä on huhuiltu olevan vahvaa ja alati kasvavaa kiinnostusta Galchenyukia kohtaan, mikä saattaisi tarkoittaa Tyler Myersin tai jopa Jacob Trouban kauppaamista, Eklund kirjoitti.

Tässä vaiheessa on kuitenkin syytä olla varovainen, sillä hockeybuzz.com on tunnettu monista uutisankoistaan. Mutta kuten vanha sananlasku kertoo, joskus se sokea kanakin löytää jyvän.

Huhu on kuitenkin kerännyt tähän mennessä internetin syövereissä tonneittan kuraa niskaansa – puhtaasti siitä syystä, että Eklundin huhuilut ovat yleensä olleet todellisia huteja.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.