Vegas Golden Knights on kiinnittänyt rajoitetut vapaat agenttinsa, Griffin Reinhartin sekä Brendan Leipsicin, kaksivuotisiin jatkosopimukseen, mutta NHL:n tulokasseuran toimistolla on muutoinkin vietetty pitkää päivää.

Se on nimittäin solminut tulokassopimukset kolmen kesän ykkösvarauksensa kanssa, jotka ovat Cody Glass, Nick Suzuki sekä Erik Brännström.

Glass varattiin Vegasiin tilaisuuden kuudentena pelaajana, joten hän on seuran historian ensimmäinen varaus. Nuorukainen pelasi viime kaudella WHL-sarja Portland Winterhawksissa, missä hän iski 69 runkosarjaotteluun 32 maalia ja yhteensä 94 tehopistettä.

Suzuki sen sijaan varattiin Golden Knightsiin tilaisuuden 13. pelaajana. Pienikokoinen sentteri iski OHL:n Owen Sound Attackissä 96 (45+51) tehopistettä 65 runkosarjaotteluun.

Brännström sen sijaan pelasi menneellä kaudella SHL:n HV71:ssä, joka pelaa siis Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla. Vegasin ykköskierroksen varaus (15.) keräsi tililleen tehot 1+5 35 runkosarjaottelun aikana.

Lisäksi Brännström pelasi seuran A-junioreissa 19 runkosarjakamppailua, joissa hänen pistetiliinsä lisättiin yhdeksän maalia ja 14 syöttöä.

Koko kolmikon tulokassopimukset ovat tavanomaiseen tapaan kolmivuotisia. Jokaisen pahvin cap hit on maksimaalinen 925 000 dollaria.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.