New Jersey Devilsin maalivahti Cory Schneider on eittämättä yksi NHL:n aliarvostetuimpia miehiä omalla pelipaikallaan.

Toki Schneiderin mennyt kausi oli suuren suuri pettymys, sillä hänen tilastonsa 60 runkosarjaottelusta olivat 90,7/2.82. Se oli miehen ensimmäinen kerta NHL-urallaan, kun hänen torjuntaprosenttinsa oli alle 92 %.

Toki miehen torjuntaprosentti on valahtanut alle tämän kausina 2008-09 ja 2009-2010, mutta kyseisillä sesongeilla hän pelasi yhteensä vain 10 runkosarjaottelua.

Nyt Devils on pyrkinyt helpottamaan Schneiderin viime kauden tuskaa nimeämällä Roland Melansonin seuran uudeksi maalivahtivalmentajaksi.

Melanson ja Schneider ovat jo entuudestaan tuttuja, sillä miehet työskentelivät yhdessä jo Vancouver Canucksin organisaatiossa. Schneider edusti kanadalaisseuraa vuodet 2008-2013, kunnes hänet kaupattiin juurikin Devilsiin.

Roolissa aiemmin toiminut Chris Terreri jatkaa GM Ray Sheron mukaan seuran palveluksessa, mutta vielä tässä vaiheessa hänen roolinsa on aukinainen.

Schneider on pelannut NHL:ssä yhteensä 330 runkosarjaottelua, joissa hänen tilastonsa ovat 92,2/2.28. Hänen toissa kautensa on miehen paras taalajäillä, sillä hänen tilastonsa 58 runkosarjaottelusta olivat 92,4/2.15.

Hän sijoittui tuolloin Vezina Trophy -äänestyksen kuudenneksi, joten mies on eittämättä yksi liigan parhaita maalivahteja jo pelkästään tämän perusteella.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.