Vancouverissa on tällä hetkellä meneillään nuorten ja lupaavien pelaajien leiri, jossa on mukana myös suomalaispuolustaja Olli Juolevi.

Suomalainen on Canucksin toissa kesän ykkösvaraus, sillä kanadalaisseura huusi Juolevin lavalle varaustilaisuuden viidentenä pelaajana, heti Jesse Puljujärven jälkeen.

Nuorukainen ei murtautunut kuitenkaan vielä ensimmäisellä kaudellaan Canucksin pelaavaan miehistöön, vaan sen sijaan Juolevi voitti OHL-seura London Knightsin riveissä Kanadan juniorijoukkueiden mestaruuden, Memorial Cupin.

Nyt Juolevi on kuitenkin rankattu korkealle Canucksin nuorista lupauksista. The Province on nimittäin listannut nettisivuillaan nuorukaisten leirin viisi mielenkiintoisinta pelaajaa, ja Juolevi löytyy listan sijalta kolme.

– Hän on niin sulava ja luotettava. Hän ei ikinä pelaa turhan näyttävästi, mutta hän ei samalla tee virheitä. Hän tekee aina kovan ja yksinkertaisen ratkaisun. Hän on todella tyyni pelaaja, toimittaja Troy Stecher kertoi taannoin The Provincen mukaan.

Juolevin yläpuolelta löytyvät ainoastaan ruotsalaislupaukset, Elias Pettersson sekä Jonathan Dahlen. Brock Boeser ja Adam Gaudette jäivät sen sijaan Juolevin alapuolelle.

The Province kuvaili Juolevia ”tulevaisuuden ykköspakkiparin puolustajaksi”. Sivustolla myös ihmeteltiin hänen lihasmassan kasvua, sillä Juolevi on saanut viime vuodesta kroppaansa lisää 20 paunaa, eli noin yhdeksän kiloa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.