Vancouver Canucks, joka rämpi viime kaudella pahemman kerran runkosarjassa, on lähtenyt muovaamaan pelaajistoaan vauhdikkaasti.

TSN:n toimittaja Bob McKenzie, joka siis tietää valtaosan siirroista jo ennen niiden virallistamista, kertoo Canucksin hankkineen riveihinsä maalivahti Anders Nilssonin, puolustaja Michael Del Zotton sekä hyökkääjä Sam Gagnerin.

Kolmikosta Del Zotto pelasi viimeiset kolme kautta Philadelphia Flyersissa, missä hän elvytti syöksykierteessä olleen NHL-uransa. Hänelle kirjattiin pennsylvanialaisseurassa 167 runkosarjaottelua, joissa hän teki pisteet 20+43=63.

Gagner puolestaan ei löytänyt itselleen kotia Philadelphiasta, joten hän siirtyi viime kaudeksi Columbus Blue Jacketsiin. Kokenut hyökkääjä pelasi siellä todellisella ryöstöhinnalla, sillä hänen vuosipalkkansa oli vain 650 000 dollaria ja hän viimeisteli 81 runkosarjaotteluun upeat tehot 18+32=50.

Nilssonin siirtymisestä Vancouveriin kerroimme jo eilen ja voit käydä perehtymässä asiaan enemmän TÄMÄN LINKIN kautta.

Del Zotton sopimus on kaksivuotinen ja yhteisarvoltaan 6 miljoonaa dollaria, Nilssonin tuore pahvi on niin ikään kahden vuoden mittainen ja yhteisarvoltaan 5 miljoonaa dollaria ja Gagner puolestaan allekirjoitti kolmivuotisen pahvin 9,45 miljoonan dollarin kokonaissummalla.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.