Calgary Flames on tehnyt hyökkääjä Kris Versteegin kanssa yhden vuoden ja 1,75 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen, TSN uutisoi torstaina.

31-vuotias kanadalaishyökkääjä teki 15 maalia ja yhteensä 37 viime kaudella pelaamissaan 69 ottelussa. Pudotuspeleissä Versteeg pelasi piste per peli-tahdilla, mutta Flamesin matka tyssäsi siellä jo neljässä ottelussa.

Versteeg oli rankattuna 22. sijalle TSN:n parhaat vapaat agentit-listalla.

Pienikokoinen laitahyökkääjä tunnetaan NHL:ssä melkoisena ”reissumiehenä”. Boston Bruinsin vuoden 2004 viidennen kierroksen varaus on edustanut NHL-urallaan kahdeksaa eri seuraa – Chicago Blackhawksia, Toronto Maple Leafsia, Philadelphia Flyersiä, Florida Panthersia, Carolina Hurricanesia, Los Angeles Kingsiä sekä Flamesia.

NHL-pelejä miehen vyölle on kertynyt yhteensä 619, joissa hän on iskenyt tehopisteet 146+204=350.

Versteeg on kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Blackhawksin riveistä. Hän oli mukana vuosien 2010 ja 2015 voittajajoukkueissa.

Versteegin edellinen sopimus Flamesin kanssa oli niin ikään yksivuotinen, mutta vain 950 000 dollarin arvoinen. Miehen otteisiin on siis oltu Flamesin leirissä selkeästi tyytyväisiä, kun palkkakin nousee uudessa sopimuksessa lähes kaksinkertaiseksi