Nashville Predatorsin kohtalaisesti kulkenut runkosarja on enää pelkkä hatara muisto vain, sillä pudotuspeleissä joukkue yllätti aivan jokaisen NHL:n seuraajan.

Se nimittäin marssi aina Stanley Cupin finaaleihin saakka, missä Pittsburgh Penguins oli lopulta vahvempi. Kausi oli tennesseeläisten kannalta kuitenkin todella suuri onnistuminen, eikä Predatorsilla ole mitään tarvetta suurempiin muutoksiin.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö myös muutoksia olisi tulossa. Nimittäin The Tennesseanin Adam Vingan kertoo Twitter-tilillään, että Predators ei aio tehdä jatkosopimuksia Vernon Fiddlerille sekä PA Parenteaulle. Molemmista on siis tulossa 1. heinäkuuta rajoittamattomat vapaat agentit.

Adam Vingan

@AdamVingan
Vernon Fiddler and P.A. Parenteau will not be returning to the Predators, David Poile says. Both are pending UFAs.

Sen sijaan Predators ei aio tinkiä yhdestä vahvimmista osa-alueistaan, eli puolustuksesta. Joukkueen kärkipakit, PK Subban, Ryan Ellis, Mattias Ekholm sekä Roman Josi, eivät siis ole liikkumassa mihinkään.

Vinganin mukaan GM David Poile on kertonut, että päätös puolustajien suhteen koskettaa koko ”lähitulevaisuutta.

Adam Vingan

@AdamVingan
David Poile on the trade market: "We will not be touching our defense in the near future here."

Poilelta on kysytty asiaa siitä syystä, että joidenkin huhujen mukaan hän saattaisi olla halukas kauppaamaan jonkun puolustajistaan Colorado Avalancheen, Matt Duchenea vastaan.

Predators joutui nimittäin pelaamaan Stanley Cupin finaaleissa todella kapealla hyökkäyksellä, sillä sekä Ryan Johansen että Kevin Fiala kärsivät loukkaantumisista. Tällä hetkellä kuitenkin vaikuttaa siltä, että Predators ei aio vahvistaa hyökkäystä sen puolustuksen varjolla.

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
Translation: Going to need to be real creative to find a way to appease Colorado in a Duchene deal. It's not there at this point.

Adam Vingan

@AdamVingan
David Poile on the trade market: "We will not be touching our defense in the near future here."