Montreal Canadiens oli osallisena kesän ensimmäisessä suuressa vaihtokaupassa, kun se lähetti 18-vuotiaan Mikhail Sergachevin Tampa Bay Lightningiin, mistä se sai vastineeksi tähtipelaaja Jonathan Drouinin.

Drouinin hankinta tarkoitti samalla sitä, että Canadiens-hyökkääjä Alex Galchenyukin taival Montrealissa vaikuttanee olevan ohi, sillä hänestä on liikkunut paljon huhuja jo aikaisemmin.

Canadiens hakee tällä hetkellä markkinoilta vielä kuumeisesti eliittitason puolustajaa, jonka se aikoo hankkia itselleen juuri Galchenyukin avustuksella.

Nyt huhuissa liikkuu, että tällainen saattaisi löytyä Minnesota Wildin suunnalta, jonka tiedetään kaupittelevan joko Matt Dumbaa tai Jonas Brodinia.

Nimittäin TSN:n arvostettu kiekkotoimittaja Bob McKenzie tietää kertoa, että Brodin olisi pelaajatyypiltään sellainen, joka saattaisi herättää mielenkiintoa Montrealin suunnalla.

Tämä olisikin myös sellainen vaihtokauppa, joka saattaisi nähdä päivänvalonsa jo tänään, sillä NHL:n Trade Freeze, eli vaihtokauppojen jäädyttäminen, alkaa illalla klo 22:00 Suomen aikaa.

Tämän jälkeen joukkueet saavat tehdä vaihtokauppoja vain Vegas Golden Knightsin kanssa, kunnes markkinat avautuvat kaikille jälleen 22. kesäkuuta.