Siinä missä Teemu Selänne pähkäili usean vuoden ajan, että jatkaakko uraa vai ripustaakko hokkarit naulaan, mietti hän tätä ennen kaikkea perheensä vuoksi.

Nashville Predatorsin kapteenina viime kaudella toimineen Mike Fisherin tarina onkin sitten toisenlainen, sillä hän ei ole tekemässä päätöstä täysin yksin omassa päässään. Apua haetaan nimittäin suuremmilta voimilta.

– Tällä hetkellä en ole vielä saanut päätöstä tehtyä. Haluan irrottaa itseni hetkeksi koko lajista ja rehellisesti sanottuna suurin asia tällä hetkellä on rukoilla, katsoa mitä seuraavaksi ja katsoa mitä Jumala haluaa. Yritän vain selvittää tämän ja se on isoin asia tällä hetkellä, Fisher kertoi seuran verkkosivuilla.

Fisherin päätöstä saattaa toki edesauttaa se, että Predators nousi vihdoin menneellä kaudella NHL:n eliittiin, kun se pelasi aina Stanley Cupin finaaleissa saakka.

– Rakastan pelata lajia ja olla joukkuekavereiden kanssa; se on minulle tärkeämpää, kuin Stanley Cupin voittaminen. Tämä vuosi oli tähän mennessä kaikista hauskin, sillä sain olla hauskan porukan kanssa ja koko kaupunki oli meidän takanamme. Kausi piti sisällään niin paljon positiivisia asioita.