Kun urheilujoukkue voittaa mestaruuden, tarkoittaa se yleensä rajuja ja kosteita juhlia. Pittsburgh Penguins ei ollut tämän suhteen minkäänlainen poikkeus, joskin yllämainittu ”kosteus” vietiin Penguinsin juhlissa uusiin ulottuvuuksiin.

Nimittäin siinä missä Suomessa mennään joukkueen ja pokaalin kanssa saunaan, juhlittiin Pittsburghissa uima-altaan lähettyvillä. Itse asiassa jopa joukkueen omistaja, Mario Lemieux, oli saapunut Sidney Crosbyn talolle, missä juhlat pidettiin.

Lemieux päättikin lopulta näyttää nuoremmilleen mallia, sillä hän hyppäsi altaaseen vaatteet yllään. Tämähän riehaannutti altaassa jo valmiiksi olleen lauman suosionosoituksiin.

Lemieux’ta ei tosin voi missään nimessä moittia juhlimisesta, sillä tämä oli hänen viides Stanley Cupinsa Penguinsin jäsenenä. Näistä kaksi tuli pelaajana, vuosina 1991, 1992, ja omistajan roolissa 2008, 2016, 2017.