Montreal Canadiens nousi menneellä kaudella takaisin pudotuspeleihin, joskin lähtö kesälomille tuli jo ensimmäisellä kierroksella.

Yksi monista syistä tähän oli puolustaja Nathan Beaulieun roolin kasvaminen ja tason nostaminen. Nimittäin 24-vuotias kanadalainen tahkosi menneellä kaudella jo lähes 20 minuuttia per ottelu, tehden 74 runkosarjaotteluun neljä maalia ja yhteensä 28 tehopistettä.

Nyt Kanadasta kuuluu kuitenkin kummia, sillä Sportsnetin kiekkotoimittaja Eric Engels uskoo Beaulieun olevan kaupan.

Itse asiassa Engelsin väite kuuluukin siten, että hän uskoo miehen lähtevän vaihtokaupan kautta toisaalle jo tämän viikon lauantaina.

– On olemassa todella suuri todennäköisyys, että Nate Beaulieu tullaan kauppaamaan lauantaina, Engels kirjoitti Twitterissä.

Tämän jälkeen erään Canadiens-fanin kysymys kuului Twitterissä, että onko kyseessä ”spekulaatio vai maalaisjärki”. Tähän Engels totesi, että ”ei kumpikaan”. Tämän varjolla Beaulieun vaihtokauppaa voidaankin siis pitää melkoisen varmana.

Tämä nimittäin tarkoittaa puhtaasti sitä, että Engelsillä on olemassa NHL:n sisällä luotettava lähde, koska hän vaikuttanee olevan vaihtokaupasta erittäin varma.

Vaikka tällä hetkellä Canadiensin mahdollista korvausta ei tiedetä, olisi päätös kaupata Beaulieu toisaalle sanalla sanoen outo. Kanadalaispuolustaja on vasta astumassa pelaajan parhaaseen ikään, minkä lisäksi hän on ehtinyt jo väläyttelemään potentiaaliaan kaukalon puolella.