NHL:n tämän vuoden finaalien yksi puhutuimmista tapauksista oli Nashville Predatorsin PK Subbanin jekku Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbya kohtaan.

Kaikki lähti siitä, kun Subban kertoi ottelun jälkeen Crosbyn sanoneen hänelle, että miehellä on pahanhajuinen hengitys. Nauhat toki paljastivat myöhemmin, että tapaus ei edennyt ”aivan” Subbanin tarinan mukaisesti, sillä kaksikon välinen keskustelu oli ainoastaan toisille haistattelua.

Tästäkin huolimatta pahanhajuinen hengitys ja suuvesi jäivät elämään omaa maailmaansa. Nimittäin Subban nimittäin saapui erääseen otteluun mukanaan kassillinen suuvettä.

Kuudennen ja ratkaisevan finaalin jälkeen näille olisikin ollut mahdollisesti käyttöä, kysykää vaikka Penguins-vahti Matt Murraylta. Hän nimittäin suuteli mestaruuden varmistuttua tyttöystäävänsä, jonka ilme kertoi pusun jälkeen kaiken mahdollisen.

Lopulta tyttöystävä, Christina Sirignano, selvensi koko tilannetta medialle, eikä kyse ollutkaan loppujen lopuksia pahanhajuisesta hengityksestä. Christina nimittäin kirjoitti julkaisemassaan Instagram-kuvassa, että ”hän maistui hyvälle, mutta hänen partansa oli niin hikinen, kuin olisi pussannut Beckhamia.”

Ja kuka ihme sitten on Beckham? No pariskunnan koira tietenkin. Ja kuten jokaisella itseään kunnioittavalla koiralla, niin myös Beckhamilla on oma Instagram-tili.