F1-kuski Valtteri Bottakselle keskiviikko oli melko ikimuistoinen päivä, kun hän pääsi samaan kaukaloon Montreal Canadiensin Paul Byronin kanssa.

Bottas on tuulennopea F1-radoilla, Byron puolestaan NHL-jäillä. Avoimesti Montreal Canadiensin faniksi tunnustautuva suomalaiskuski pääsikin testaamaan nopeuttaan kaukalon puolelle ja hän oli selvästi innoissaan saamastaan mahdollisuudesta.

Hän tosin leikkimielisesti tuomitsi sen, että hänen kanssaan viiletti kaukalossa nimenomaan Canadiensin nopein pelaaja.

– Hän on todella nopea ja olin enemmän kuin etuoikeutettu päästessäni hänen kanssaan yhtäaikaisesti jäälle. Se oli todella siistiä, Bottas kommentoi luistelusessiotaan Montreal Canadiensin verkkosivuilla.

– Eihän se nyt ollut reilua, mutta elämä ei aina ole reilua.

Nykyisin Mercedeksellä ajava Bottas ei kuitenkaan suostunut poistumaan kaukalosta ilman, että olisi päässyt liikkumaan siellä myös moottoripitoisella vehkeellä. Hän ottikin haltuunsa zambonin ja veti sillä niin sanotusti piruetteja pitkin poikin kaukaloa.

Kuten sanonta kuuluu: ei seepra raidoistaan pääse.

Laajemmin Bottaksen mietteistä, kuten esimerkiksi hänen lempipelaajansa nimen, pääset katsomaan laajemman haastattelun muodossa täältä.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.