Pittsburgh Penguins aloitti tämän kevään Stanley Cupin finaalit todella räväkkään tyyliin, sillä se nappasi ottelusarjan kaksi ensimmäistä kamppailua tyylipuhtaasti nimiinsä.

Tämän jälkeen, kun sarja siirtyi Nashvilleen, on kamppailuissa ollut yksi kuski: Nashville Predators. Siihen suhteutettuna, että Penguins on joutunut tulemaan läpi kevään toimeen ilman ykköspakki Kris Letangia, voitaneen pingviinilaumalle nostaa suuresti hattua jo tähänastisesta suorituksesta.

Letangin paluu oli kuitenkin tapetilla neljännen finaaliottelun jälkeen, kun TSN:n kiekkotoimittaja Darren Dreger kertoi miehen kaukaloon paluun olevan edes jonkinlainen mahdollisuus.

– On olemassa pienen pienen pieni mahdollisuus – se on hakuammuntaa ja todella epätodennäköistä, mutta silti mahdollista, Dreger kertoi neljännen finaaliottelun jälkeen TSN:n studiossa.

Pieni toivonkipinä sammutettiin kuitenkin hyvin nopeasti, kiitos Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivanin. Hän ei nimittäin antanut Letangin paluulle minkäänlaisia mahdollisuuksia.

– Siihen ei ole olemassa mitään mahdollisuuksia, että Kris Letang pelaisi tässä sarjassa, Sullivan tarkensi toimittajille Penguinsin Twitter-tilin mukaan.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.