Nashville Predatorsin PK Subbanin ja Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbyn väliselle saagalle ei näy loppua.

Kaikki lähti siis liikenteeseen Subbanin ja Crosbyn välisestä kiivassanaisesta keskustelusta joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Kun Subbanilta kysyttiin, että mitä Crosby hänelle sanoi, tempaisi kanadalaispuolustaja sanaisen arkkunsa voimalla auki.

– Usein kaverit mussuttavat jostakin, joka liittyy peliin tai on jotenkin henkilökohtaista, mutta hän tuli luokseni kertoakseen, että minulla on huono hengitys. Enkä tiedä mistä syystä, sillä käytän Listerineä aina ennen peliä. Joten olin sitä mieltä, että hengitykseni tuoksuu loistavalle, Subban kertoi toimittajille eilen Sportsnetin mukaan.

Tämän jälkeen Crosby riensi kiistämään asian. Hän sanoi, ettei ole koskaan sanonut mitään sellaista Subbanille ja väitti Predators-tähden keksineen kaiken omasta päästään.

Kruunu tälle koko pahanhajuiseen hengitykseen liittyvälle saagalle, ainakin toistaiseksi, saatiin hetki sitten. Subban nimittäin marssi Bridgestone Arenalle, jossa pelataan tänään tämän kevään neljäs Stanley Cup -finaali, laukku täynnä suuvettä.

Sportsnet

@Sportsnet
#GottaSeeIt: @PKSubban1 arrived at Bridgestone Arena with a bag FULL of mouthwash. Sidney Crosby can breathe easy now.

Tällä hetkellä me kaikki olemme vielä täysin arvailujen varassa niiltä osin, mitä Subban aikoo tällä valtavalla suuvesimäärällä tehdä. Hänen hengityksensä tulee olemaan satavarmasti raikas, ja ehkä hän puhaltelee tuoksujaan Crosbyn niskaan, mutta nähtäväksi jää mitä muuta repäisevää hän keksii.

Todennäköisesti Predatorsin pukukopin näkökulmasta kyseessä on eittämättä tunnelmaa keventävä tempaus, jolla pelaajistossa saadaan aikaan hyvät naurut.

Neljäs finaaliottelu pelataan tänä yönä, kello 03:00 Suomen aikaa.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.