Washington Capitalsin aikainen kesäloma on johtanut tällä kertaa siihen, että seuran tähtipelaajaa, Alexander Ovechkinia, huhutaan tosissaan toisaalle oikein kilvan kanssa.

Aiemmin tällä viikolla selvisi, että Ovechkinia oltaisiin kauppaamassa jo seuran sisällä.

– Emme ole valmiita kauppaamaan häntä, mutta vastaus kysymykseen on ”ehkä”, mikäli oikeanlainen diili tulee jossain vaiheessa vastaan, Capitalsin GM Brian MacLellan yllätti Washington Postin toimittajan Isabelle Khurshudyanin haastattelussa.

Ja tästähän monelta repesivät henkselit täysin; ”onko todella niin, että Ovechkin saattaa olla aidosti ja oikeasti kaupan” kävi varmasti monien mielessä.

Mutta kuten rehtiin ja aitoon spekulointiin kuuluu, on asiassa tapahtunut nyt täyskäännös. Nimittäin Khurshudyanin twiittaamat kommentit ovat irroitettu käytännössä täysin asiayhteydestä. Asia selvisi toisen kiekkotoimittajan, Associated Pressin Stephen Whynon, Twitter-tililtä.

– Ihmiset odottavat meiltä valtavaa muutosta nykyiseen. Osa tätä on se, että ihmiset katsovat hänen tiettyjä osa-alueitaan ja toteavat, että ”tuo ei ole hyväksyttävää”. Mutta hän iso osa seuraamme ja iso osa historiaamme. Hän ollut suuressa roolissa sen suhteen, mikä tästä organisaatiosta on tullut, joten sen sanominen, että ”kaupataan hänet jonnekin jotakin vastaan”, ei käy järkeeni tämän seuran hyötyä ajatellen, MacLellan kertoi Whynon mukaan.

– Emme ole valmiita kauppaamaan häntä, mutta vastaus kysymykseen on ”ehkä”, mikäli oikeanlainen diili tulee jossain vaiheessa vastaan, mutta emme usko olevamme tässä pisteessä juuri nyt. Hänellä on paljon historiaa täällä, hän on iso osa seuraamme ja näin se tulee myös jatkossa olemaan.

Kuten siis huomata saattaa, on MacLellan kertonut myös Khurshudyanin twiittaamat kommentit, mutta kun yhtälöön lisätään muut GM:n sanomiset, muuttuu sen konteksti täysin.

Myös kanadalainen urheilusivusto Sportsnet on julkaissut MacLellanin kommentit kokonaisuudessaan.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.