Vegas Golden Knightsin kissanpäivät ovat pian täällä, sillä pian se saa alkaa haalimaan itselleen pelaajia oikein olan takaa.

Pelaajia se saattaakin saada riveihinsä piakkoin, sillä TSN:n kiekkotoimittaja Pierre LeBrunin mukaan osa joukkueista olisi halukas antamaan Vegasiin ykköskierroksen varauksensa, jos Golden Knights vastaanottaa samalla jonkin kyseisen joukkueen huonoista ja kalliista sopimuksista.

– Vegasissa tapahtuu paljon. Olen kuullut myös sen, että he ovat valmiita vastaanottamaan ensimmäisen kierroksen varausvuoron, jos he ottavat kontolleen myös jonkun toisen joukkueen huonoista sopimuksista, LeBrun kertoi Twitter-tilillään.

Vaihtoehtojahan tähän on luonnollisesti monia, mutta yksiä liigan huonoista sopimuksista on tällä hetkellä muun muassa Washington Capitalsin Brooks Orpikilla, New York Rangersin Dan Girardilla ja Marc Staalilla sekä Tampa Bay Lightningin Ryan Callahanilla.

Yksi vaihtoehdoista saattaisi olla myös suomalaishyökkääjä Jori Lehterä, joka on saanut viime kaudestaan paljon kritiikkiä St. Louis Blues -fanien keskuudessa.

Toinen TSN:n toimittajista, Frank Seravalli, twiittasi vastaavasti, että Chicago Blackhawks olisi valmis jättämään Trevor van Riemsdykin Vegasille vapaaksi kesän laajennusdraftiin. Ehtona tähän olisi toisaalta se, että Golden Knightsin olisi hankittava itselleen myös Marcus Krügerin sopimus itselleen.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.