Nashville Predators taisteli itsensä viime yönä Stanely Cupin finaaleihin ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana, kun se onnistui kaatamaan Anaheim Ducksin lukemin 6-3.

Tämän myötä se onnistui nappaamaan ottelusarjasta 4-2-voiton, vaikkakin se lähti ottelusarjaan pienenä altavastaajana. Ja tämä siitäkin syystä, että se oli onnistunut kaatamaan matkan varrella jo Chicago Blackhawksin (4-0) sekä St. Louis Bluesin (4-2).

Niin se vain kuitenkin kairasi tiensä finaaleihin, mistä se saa kiittää viime yön osalta erityisesti yhtä kaveria; Colton Sissonsia.

Hän nimittäin iski ottelussa puhtaan hattutempun, jonka myötä Predators onnistui lähettämään Ducksin kesälomille. Sissons teki Predatorsin toisen, kolmannen ja neljännen osuman.

Yleisöllä vielä inasen parannettavaa

Predatorsin kotihalli Bridgestone Arenalla on ollut läpi kevään sanoinkuvaamattoman komea tunnelma, mutta faneilla on tästäkin huolimatta hiukan petrattavaa.

Nimittäin kun Sissons sai hattutemppunsa täyteen, ei kukaan tajunnut tätä tässä vaiheessa. Tämän voi toki osittain laittaa karnevaalitunnelman piikkiin, sillä mitäs sitä siinä juhlimisen aikana turhia miettimään.

Kaiken lisäksi Sissonsin viimeinen maali oli vapauttava, sillä sen avulla Predators siirtyi ottelussa 4-3-johtoon vain kuusi minuuttia ennen loppua.

Kuitenkin ottelun kuuluttaja pelasti tilanteen, kun hän kertoi maalin olleen Sissonsin ottelun kolmas. Tämän jälkeen yleisö repesi henkseleistään ja jää täyttyi hatuista.

102.5 & 106.3 The Game

@1025TheGame
"HERE COME THE HATS."

Legendary moment for the #Preds Colton Sissons! The FROSTY HATTY! #StanleyCup

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.