Suomalaishyökkääjä Ville Leino pelasi noin seitsemän vuotta sitten, keväällä 2010, uransa parasta jääkiekkoa. Hänet oli kaupattu kesken kauden Detroit Red Wingsistä Philadelphia Flyersiin, missä homma alkoi toimimaan toden teolla.

Hän pelasi kevään aikana 19 ottelua, joissa hän teki seitsemän maalia ja yhteensä todella komeat 21 tehopistettä. Hyvä meininki jatkui myös sitä seuraavalla kaudella, minkä vuoksi Buffalo Sabres teki hänen kanssaan pitkän, kuusivuotisen sopimuksen, joka oli arvoltaan 27 miljoonaa dollaria.

Sabresissa homma ei lähtenyt alkuunkaan käyntiin. Tulokseksi jäi 137 ottelua, ainoastaan 10 maalia ja yhteensä 46 tehopistettä. Hänet ostettiin lopulta sopimuksestaan ulos.

Nyt Leino on avautunut vaikeista ajoistaan Buffalossa. Itseasiassa tunteet on purettu jo vuonna 2013 valmistuneen maalauksen merkeissä, joka on nimeltään ”Jail” (vankila).

Teos on tuotu nyt kuitenkin julkisuuteen hänen vaatemerkkinsä Instagram-tilillä. Ohessa on Leinon kirjailema teksti kyseisestä teoksesta.

”Yksi henkilökohtaisimmista töistäni. Pelasin kolmatta vuottani Buffalo Sabresissa pitkän sopimuksen turvin, eivätkä asiat toimineet minun ja joukkueen osalta. Minulle luotiin paljon paineita eikä minulla ollut tilanteesta ulospääsyä. Tunsin olevani ansassa ja maissa. Ainoa mitä pystyin tekemään, oli nousta aamulla sängystä, lähteä töihin ja saada hommat toimimaan. Tämä maalaus heijastaa näitä tuntemuksia, joita kävin tuona aikana läpi.”

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.