NHL:n ja IIHF:n väliset neuvottelut vuoden 2018 olympialaisista päättyivät fanien kannalta harmittavaan ja surkeaan ratkaisuun: maailman parhaat pelaajat eivät ole mukana tulevan vuoden talviolympialaisissa.

Paitsi että IIHF ja olympialaisten järjestäjät eivät ole vieläkään valmiita luovuttamaan.

– En usko, että he ovat tehneet vielä lopullista päätöstä. Tässä on vielä varaa keskustella ja neuvotella, olympiakisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Lee Hee-beom kertoi Associated Pressin mukaan.

– Minulla oli erinomainen tapaaminen Rene Faselin kanssa tänä aamuna ja tapasin myös muita Euroopan kiekkojohtajia. Me olemme täysin samaa mieltä IIHF:n ja Pyeongchangin organisaattoreiden kanssa. Me tulemme tekemään heidän kanssaan yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Hee-beom on myös valmis jatkamaan neuvotteluita NHL:n kanssa, vaikkakin liigan päätös vaikuttaa tällä hetkellä olevan lopullinen.

– Olen valmis tapaamaan heidän edustajansa heti kun heille vain sopii. Tapasin juuri heidän delegaationsa Pyeongchangissa, enkä ainostaan pelaajien edustajia, vaan myös omistajien edustajia. Enkä pelkästään Pyeongchangissa, vaan myös New Yorkissa. Mikään ei ole varmaa, ennen kuin lopullinen päätös on lyöty lukkoon.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.