Nashville Predatorsin tähtihyökkääjä Ryan Johansen ei ollut tyytyväinen Anaheim Ducksin Ryan Kesleriin, kun joukkueiden välinen ottelu numero kaksi tuli päätökseensä eilen aamulla.

Tuolloin Johansen käytti Kesleristä todella rajuja kommentteja, viitaten miehen kovaan ja hänen mielestään kyseenalaiseen pelityyliin.

– Hän vain räjäyttää tajuntani. En tiedä mitä hänen päässään liikkuu. Hänen perheensä ja kaverinsa katsovat hänen pelaamistaan, ja en tiedä miten voit kannustaa tuollaista kaveria, Johansen uhosi eilen 102,5 The Gamen mukaan.

– Siinä ei ole mitään järkeä miten hän pelaa. Minä menen kaukaloon ja yritän pelata jääkiekkoa, ja se on takapuolesta kun sinulla on maila haarojesi välissä jokaisessa vaihdossa.

Nyt tilanteeseen on puuttunut myös Predatorsin Colton Sissons. Hän on tähän mennessä onnistunut välttämään kaksikon väliset nahistelut, mutta tulevaisuudesta ei voikaan sitten sanoa enää yhtään mitään.

– Tätä on pelata playoffeja. Luonnollisesti joukkueemme väleillä on pahaa verta, sillä he ovat pelanneet todella kovaa koko alkusarjan ajan. Ja tästä tilanne voi vain enää eskaloitua, Sissons kertoi NBC Sportsin mukaan.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.