Kanada on aloittanut MM-turnauksensa erinomaisesti, sillä se on voittanut kaikki kolme ensimmäistä otteluaan maalierolla 17-3.

Nyt joukkue vahvistuu vain entisestään, kun joukkueen alakertaan liittyy St. Louis Bluesia NHL-tasolla edustava Colton Parayko.

196-senttinen ja 97-kiloinen puolustajajärkäle nousi sensaatiomaisesti kaudeksi 2015-16 suoraan Bluesin NHL-miehistöön, pelasi 79 runkosarjaottelua ja takoi niissä tehot 9+24. Päättyneellä kaudella hän puolestaan pelasi yhtä vaille kaikki joukkueensa runkosarjaottelut ja laittoi piste-ennätyksensä uusiksi lukemin 4+31.

Parayko tunnetaan erittäin fyysisenä ja kiekollisesti vahvana modernin ajan huippupuolustajana. Hän onkin Kanadalle todellinen huippuvahvistus molempiin päihin kaukaloa, sillä hän tekee sekä tehopisteitä että puolustaa erinomaisesti. Jotain hänen puolustustaidoistaan kertookin NHL-uran teholukema, joka on +35.

NHL:n pudotuspeleissä Parayko on nähty 31 ottelussa, joissa ovat syntyneet tehopisteet 4+8. Tänä keväänä hän teki 11 ottelussa tehopisteet 2+3, tehotilaston ollessa upeasti +6.

Parayko tunnetaan pelaajana, joka omaa yhden NHL:n kovimmista lämäreistä, jollei nykyisin jopa sen kaikkein kovimman. Hän nimittäin tykitti kiekkoa tällä kaudella Bluesin sisäisessä taitokisassa 167,4 kilometriä tunnissa, kun taas esimerkiksi Shea Weberin vastaava lukema All Star -tapahtumassa oli 165,4 km/h.

Aivan vielä kaikkien aikojen kovimmasta lämäristä ei voida kuitenkaan puhua, sillä ykkösenä on Zdeno Chara, joka on parhaimmillaan (vuonna 2012) laukonut pikkumustaa 175,1 kilometriä tunnissa. Weberin paras suoritus (2015) on puolestaan 174,6 km/h.

Parayko oli mukana syksyllä pelatussa World Cupissa, edustaen Team North Americaa. Hänelle kirjattiin kyseisessä turnauksessa kolmeen otteluun tehot 0+3.