Anaheim Ducks ja Edmonton Oilers kohtasivat yön kierroksella Anaheimissa, ja ottelusta muodostuikin yksi pudotuspelien dramaattisimmista.

Ducks tasoitti ottelun vain 15 sekuntia ennen ottelun päätöstä; se oli ensin onnistunut nousemaan maalin päähän, vaikka oli vielä noin kolme minuuttia ennen ottelun päätöstä kolmen maalin takaa-ajoasemassa.

Tasoitusmaali oli hyvin kyseenalainen, ja muun muassa usea pohjoisamerikkalainen toimittaja suhtautui maaliin todella epäuskoisesti. Tilanteessa Ryan Kesler ajatui kontaktiin Cam Talbotin kanssa, kun Oilers-pakki Darnell Nurse työnsi Keslerin Talbotia päin.

Keslerin käsi juuttui Talbotin patjaan, jonka seurauksena Talbot ei voinut torjua normaalisti. Ottelun jälkeen Oilers-leirissä maalin hyväksyminen otettiin vastaan tyrmistyneenä sekä epäuskoisena.

– En enää edes tiedä, mitä maalivahdin estäminen on. Jos joku tietää, mitä maalivahdin estäminen on, soita minulle ja kerro se, Lucic totesi ottelun jälkeen TSN-kanavalle.

Epäuskoinen oli myös TSN-kanavalla työskentelevä toimittaja Ray Ferraro, joka on parhaillaan Ranskassa seuraamassa jääkiekon MM-kisoja.

Ray Ferraro

@rayferraro21
woke up in Paris to another goalie interference call botched-man, this has to get cleared - the process is all gummed up

– Heräsin Pariisissa jälleen yhteen maalivahdin estämistuomioon, tähän täytyy saada selvyys – prosessi on täysin turmeltu, Ferraro twiittasi.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.