Ottawa Senators johti NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella New York Rangersia jo otteluvoitoin 2-0, kunnes sarja siirtyi Ottawasta Manhattanille.

Nimittäin Isossa Omenassa Rangers on hakenut vertaistaan. Kahden ottelun jälkeen maalisuhde on sininuttujen hyväksi numeroin 8-1, ja se on luonnollisesti tasoittanut ottelusarjan tilanteeksi 2-2.

Viime yönä se onnistui voittamaan Senatorsin lukemin 4-1. Saavutus oli muutoinkin komea, sillä Senators onnistui saamaan ottelussa aikaiseksi vain 23 laukausta maalia kohden.

Rangersin maaleista vastasivat Nick Holden, Chris Kreider sekä Oscar Lindberg kahteen otteeseen. Senatorsin ainokaisen iski Kyle Turris.

Karlsson jäi kolmannesta erästä sivuun

Ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson on Senatorsille sen kaikista tärkein pelaaja. Siksi joukkueen sisällä onkin nyt varmasti pieni pelkotila, sillä supertähti joutui jättämään ottelun kolmannen erän sivusta vamman vuoksi.

Toki todellisuudessa Karlsson olisi pystynyt pelaamaan kivun läpi, mutta päävalmentajana toimiva Guy Boucher katsoi parhaaksi jättää Karlssonin tässä vaiheessa pukuhuoneen suojiin.

– Meistä tuntui paremmalta antaa hänen levätä toisen erän jälkeen. Hän olisi voinut palata kaukaloon, mutta me halusimme olla kaikesta varmoja, Boucher kertoi NHL.com:n mukaan.

Se on tiedossa, että Karlsson on joutunut pelaamaan läpi pudotuspelien kahden hiusmurtuman kanssa, ja tällä kertaa hänen ilmotettiin kärsivän alavartalovammasta. On siis sanomattakin selvää, mikä ruotsalaista vaivasi.

Karlssonin joukkuekaveri Bobby Ryan oli luonnollisesti huolissaan seuran kapteenin loukkaantumisesta. Nyt hän pystyikin ainoastaan toivomaan pikaista paranemista.

– Luonnollisesti me olemme pelaajina huolissamme hänestä. Hän on johtajamme ja tämä on meille todella suuri huolenaihe. Lääkäreillä ja muilla on nyt kuitenkin 36 tuntia aikaa saada hänet kuntoon, Ryan sanaili.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.